Lång lista med små förbättringar

Samsung Galaxy Watch 4-serien: Stor uppdatering ute nu

Bilden visar en tidigare tillgänglig uppdatering.

Samsung har släppt en uppdatering till Galaxy Watch och Galaxy Watch 4 Classic. Uppdateringen som nu släppts till svenska användare innehåller en lång lista förbättringar.

Publicerad Uppdaterad

Samsungs två senaste smartklockor Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Classic med Wear OS har fått en programvaruuppdatering. Uppdateringen inkluderar en rad förbättrade möjligheter att anpassa utseende i klockorna och en del nya hälsofunktioner. Den långa listan med nyheter inkluderar förbättrad sömncoachning, anpassade urtavlor och träningsfunktioner så att du numera ska kunna se klockans mätvärden på telefonens skärm under cykling, se arbetsbelastningen direkt i klockan under löpning och låta klockan mäta din pulsåterställning efter träningspasset. Det handlar som helhet alltså inte om några stora förändringar i vad klockan kan.

Samsung berättade om uppdateringen i samband med att S22-serien av telefoner lanserades och då visades även en rad olika nya armband upp, anpassade till Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Classic. De armbanden finns det nu urtavlor som matchar. Samtidigt meddelade Samsung även att Galaxy Watch 4 och Galaxy Watch 4 Classic är utlovade fyra års uppdateringar av Wear OS.