https://www.mobil.se/nyheter/samsung-gear-fit-2-l-ckt
561392
Nyheter
Uppföljare

Samsung Gear Fit 2 läckt

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/gear-fit-2.jpg?itok=yvB5GKmc', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/gear-fit-2.jpg?itok=ICRreF_n', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/gear-fit-2.jpg', w: 650, h: 406, title: ' ' },]
Samsungs sportarmband får en uppföljare.

Gear Fit var en udda korsning mellan aktivitetsband och smartklocka som på det stora hela var en rätt trevlig bekantskap ändå, särskilt när den inte krävde en Samsung-telefon för att fungera. Nu är det däremot två år sedan den släpptes och det börjar bli dags för något nytt.

Passande nog har en bild på vad som påstås vara Samsung Gear Fit 2 läckt ut. Tillsammans med bilden dök även uppgifter om en 1,84 tum stor, böjd, Amoled-skärm och inbyggd GPS upp, men tyvärr var det också allt.

Gear Fit 2 listas som tillbehör till Samsungs hälsoplattform S Health, vilket även nästa läcka gör, IconX. Det är ett par riktigt små bluetooth-lurar tilltänka för motion.

Någon information om pris eller lansering finns inte i dagsläget, men vi gissar på att IFA-mässan i september kanske inte är helt otroligt, förutsatt att grejerna kommer till Europa över huvud taget då.

window.grumi = { key: '892c9379-5d76-4c64-8d3b-6559f949b7c2' };