1
1
https://www.mobil.se/nyheter/samsung-kommer-snart-slappa-beta-pa-one-ui-4
570844
Nyheter
falskt
Android 12

Samsung kommer snart släppa beta på One UI 4

Samsung S21 drivs av den förra generationens Exynos chip, 2100.
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/samsung_galaxy_s21_1.jpg?itok=2yTK5f0U', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/samsung_galaxy_s21_1.jpg?itok=Qrj9ysE5', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/samsung_galaxy_s21_1.jpg', w: 2000, h: 1333, title: 'Samsung S21 drivs av den förra generationens Exynos chip, 2100. ' },]
Samsung har meddelat att de snart kommer att släppa en betaversion av det kommande One UI 4, vill du vara med och testa är det dags att gå med i deras betatestarprogram.

Samsung har meddelat att de snart kommer att släppa en beta av sitt kommande One UI 4 som är baserat på Android 12. Redan i juli berättade de att betan var under utveckling och nu kommer alltså informationen om att den kommer att vara redo för publik testning i september. 

De har inte sagt något specifikt datum för lanseringen och den kommer att rulla ut i Sydkorea först. När den kommer till andra marknader är oklart, men den bör ju rulla ut även globalt kort därefter. 

Den nya betan kommer först till Samsungs Galaxy S21-serie, det spekuleras i att Note 20 och S20-serien kommer att vara nästa på tur att uppdateras, men om detta finns det heller ingen information. 

Vill du vara med och testa det nya gränssnittet behöver du gå med i Samsungs betaprogram. 

Källa