https://www.mobil.se/nyheter/samsung-r-kar-bekr-fta-note-5-lansering
559299
Nyheter
Snart så

Samsung råkar bekräfta Note 5-lansering

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Samsung%20Galaxy%20Note%20Edge%20-%20sidospel.jpg?itok=HlzwnYXk', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Samsung%20Galaxy%20Note%20Edge%20-%20sidospel.jpg?itok=BKz7AFXO', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Samsung%20Galaxy%20Note%20Edge%20-%20sidospel.jpg', w: 2000, h: 1500, title: ' ' },]
Inte helt oväntat, men nu har Samsung själva sagt när Note 5 släpps.

Note-serien presenteras på IFA-mässan i september varje år, det är ungefär lika lätt att kryssa in i kalendern som när jultomten gör inbrott via skorstenar. Släpp av telefonen brukar vara strax efter, vanligen slutet av september eller under oktober.

Det var samtidigt som Samsung meddelade att betaltjänsten Samsung pay är på väg till Europa som de meddelade att den bäst kommer gå att avnjuta på deras nästa stora flaggskepp när tjänsten lanseras i september. För att understryka det hela ska analytikern Claire Kim på Daishin Securities Co ha sagt samma sak men nämnt Note-serien rakt av baserat på en nyligen publicerad rapport. Givetvis är det då Galaxy Note 5, eller vad Samsung väljer att kalla uppföljaren för, som åsyftas.

Så om någon nu trodde något annat kan ni ställa om siktet till IFA och september för Galaxy Note 5.