Lättlagad

Samsung S21 isärplockad – så lätt är den att laga

En modulär uppbyggnad och en skärm som är lättare att byta ut ger Samsung S21 ett bra betyg när det gäller möjligheterna att laga den.

Publicerad Uppdaterad

PBK brukar prova att plocka isär nya telefoner för att se hur lätta de är att laga men också för att se vad för hårdvara som sitter i dem. Nu har de gett sig på nya Samsung S21, den version med Snapdragon 888 som finns på den amerikanska marknaden. 

De menar att telefonen är lätt att plocka isär och sätta ihop igen vilket är fördelaktigt om den behöver lagas. Till exempel ska skärmen vara förhållandevis lätt att byta ut. 

PBK noterar också att den nya kylningen är lättare och smidigare än den äldre, men fyller samma funktion och är således bättre. Den nya fingeravtrycksläsaren är också större vilket ska göra avläsningen enklare och snabbare, något vi skrivit om tidigare. De nämner också en förbättrad högtalare vilket ska ge ett bättre stereoljud. 

En intressant sak de också hittar är att även de modeller för enbart ett SIM-kort har en dubbel läsare, men funktionen styrs istället via mjukvara. 

Nu får vi väl hoppas att inte allt för många behöver få sina nya telefoner lagade, men om det behövs verkar det alltså som att det ska gå ganska bra.

Källa