Listad tillsammans med flaggskeppen

Samsung tycks av misstag ha bekräftat kommande Galaxy A90

Tidigare läckta bilder som påstås föreställa Galaxy A90.

Rykten om en ny smartphone kallad Galaxy A90 har cirkulerat en tid, och nu har Samsung av allt att döma råkat bekräfta telefonens existens.

Publicerad Uppdaterad

Det är på Samsungs egna amerikanska webbsida som avslöjandet om den nya telefonen dykt upp på ett lite oortodoxt sätt, något som tyder på att det hela skett av misstag. Man har nämligen listat ett antal telefoner som kommer att få tillgång till exklusivt innehåll i bilspelet Asphalt 9, och förutom S10-serien, Note 9 och surfplattan Tab 5S så nämns även Galaxy A90. En slutsats man kan dra av det är att telefonen lär ha specifikationer och prestanda som åtminstone i någon mån kan matcha de övriga enheternas. 

Rykte om pop-up-kamera

Väldigt lite är känt om telefonen i övrigt, men tidigare läckor har gjort gällande att den kommer att vara försedd med en roterande pop-up-kamera. Ett annat rykte pekar mot att det handlar om en telefon med fokus på gaming, något som sannolikt innebär att den kommer att ha ett relativt stort batteri också. När telefonen kan tänkas offentliggöras är däremot oklart. 

Källa