Nya och uppdaterade funktioner

Samsung uppdaterar S22-kameran

En rad nyheter och förbättringar är på ingång för Samsungs S22-modeller.

Publicerad Uppdaterad

Samsung meddelar att de kommer att släppa en omfattande uppdatering för kamerorna i företagets Galaxy S22-modeller. Uppdateringen omfattar en rad förbättrade funktioner, men man introducerar också en del nyheter.

Att skapa så kallade hyperlapse-filmer har hela tiden varit möjligt, men nu introducerar man möjligheten att göra sådant även med telefoto med 3x-inställningen. Man arbetar också med vad man kallar Astro Hyperlapse för att skapa hyperlapse-filmer av natthimlen, men det ligger längre fram i tiden.

QR-skannern kommer att förbättras med större avläsningsområde och manuell skanning om kameran inte hittar koden på egen hand. Det blir även möjligt att avfärda en QR-kod utan att behöva stänga av kamera-appen, en bug som nu är eliminerad.

Uppdateringen kommer även att omfatta förbättrad prestanda vid HDR-fotografering och bättre färgreproduktion, nattläget har optimerats, bildstabiliseringen förbättrats, samt minneshanteringen och AI-prestandan för Foto-, Video- och Natt-lägena.

Funktionerna för hyperlapse och buggen för QR-koden kommer även till S21-serien, men övriga funktioner lär förbli S22-exklusiva.

Källa