https://www.mobil.se/nyheter/sony-xperia-3-dyker-upp-pa-bild
567843
Nyheter
Nästa toppmodell från Sony

Sony Xperia 3 dyker upp på bild

Är det här nästa modell från Sony?

Sony för i dag en tynande tillvaro som mobiltillverkare men man har inga planer på att ge upp. De senaste två mobilerna företaget lanserade var Xperia 1 och Xperia 5, och nu dyker de första ryktena upp om nästa mobil, kallad Xperia 3.

Det finns inga som helst garantier för att bilderna på mobilen som dykt upp på den kinesiska webbsajten CMNO verkligen är riktig, men det ser å andra sidan knappast heller ut som något ett Sonyfan skulle ha fantiserat ihop.

En del kan man utläsa av bilderna. För det första att Sony håller fast vid en mobilskärm i 21:9-format utan någon infälld sensorpanel. Telefonen får därmed en relativt tjock överkant, men tunnare kanter runt skärmens sidor och nederdel. Vi kan också se från sidovyn att det återigen ser ut att bli en fingeravtrycksläsare på vänster sida, men denna gång inga knappar på den sidan.

Telefonens baksida ser också ut att få en ovanlig krökt form. Kameraön ser relativt stor ut men det går inte att avgöra hur bred den är. Över huvud taget är det svårt att avgöra telefonens storlek utifrån bilderna.

Källa

Ämnen