Annons

Ska även designas om

Spotifys Androidwidget gör comeback

Efter att flera användare uttryckt besvikelse över att Spotify slopade sin Androidwidget, så har den svenska streamingjätten nu låtit den göra comeback.

Publicerad Uppdaterad

Spotify hade med största sannolikhet ingen aning om vilket liv det skulle bli när man valde att lägga ned sin widget för Android, som medger att man styr appen från hemskärmen på sin telefon. Men man kan utan att överdriva påstå att det inte föll i särskilt god jord. Inte mindre än 52 sidor med arga inlägg blev facit på Spotifys eget forum. 

Nu gör därför widgeten comeback med en uppdatering. Enligt Spotify ska den även få en ny och mer tidsenlig och estetiskt tilltalande design, men den saken tycks dock låta vänta på sig. För än så länge ser den ut precis som tidigare. Spotify uppger att man välkomnar all återkoppling kring widgeten från användarna och passar även på att poängtera att man faktiskt lyssnar på dem. Så om det är någon typ av funktionalitet man skulle vilja förse den med, så är det bara att höra av sig till Spotify med förslaget här. När den omdesignade versionen av widgeten kan tänkas dyka upp är inte klart i nuläget. 

Källa