Happyphone

Svensk tjänst byter färg på din Iphone

Smaklös eller snygg? Hos Happyphone kan du kan själv välja färg på din Iphone.

Står du ut med att garantin slutar gälla kan du byta färg på din Iphone hos svenska Happyphone.

Publicerad Uppdaterad

Idén att erbjuda andra färger på Iphone än de som Apple själva erbjuder är inte ny, men Happyphone är den första svenska tjänsten att erbjuda möjligheten att få en utseendemässigt skräddarsydd Iphone. På hemsidan väljer du vilka färger du vill ha på mobilens fram- och baksida, topp, botten, hemknapp och simkorts-hållare. Har du råkat ut för att skärmen har gått sönder på enheten så kan du även passa på att få den utbytt samtidigt.

Ett färgbyte innebär att du blir av med Apples garanti för telefonen, men Happyphone lämnar en ny ettårig garanti på de delar som byts ut vid en inlämning till dem.

– Den gäller de färgade delarna och för skärmen om du byter ut den hos oss, säger Tobias Hallberg på Happyphone.

– Om det är något fel vi har gjort i samband med reparationen så står vi för den genom garantin, men om det till exempel är en högtalare som slutar så fungera så är det ingenting vi har haft att göra med, likadant om det är en vattenskada eller så.

På sajten kan du välja om du vill köpa en helt ny Iphone med skräddarsydda färger eller om du vill skicka in din nuvarande telefon för att byta ut skalet (och om du vill också skärmen) på den. Priset för att få en Iphone 5S modifierad efter eget tycke ligger på cirka 2 000 kronor.

Källa