Start i mars

Telia börjar sälja Oneplus 5T

Den som vill köpa en Oneplus 5T med sitt mobilabonnemang kommer snart att kunna göra det från Telia och Halebop.

Publicerad Uppdaterad

Den kinesiska tillverkaren Oneplus har med smart marknadsföring och utmärkta produkter till rimligt pris blivit ett populärt mobilmärke, men försäljningen har främst gått via företagets egen webbsida Oneplus.net. För den som vill ha kvitton med moms för företagsköp eller köpa via sin operatör har det varit knepigare.

Men nu meddelar Telia att de och deras lågprismärke Halebop från och med den 9 mars har Oneplus 5T i sitt sortiment.

- Vi vet att det är en efterlängtad mobil, våra kunder hör av sig dagligen och undrar när vi ska ta in deras produkter. Det finns otroligt många fans där ute, det känns härligt att kunna göra dem glada, säger Regina Donato Dahlström, ansvarig för Telia och Halebops konsumenttjänster.PubliceringsalternativInte publicerad, Visas på startsidan

Man har inte uppgett hur mycket Oneplus 5T kommer att kosta från Telia. På oneplus.net kostar telefonen från 5000 kronor, och troligen blir priset ungefär detsamma, med eller utan förhöjd månadsavgift. Det är förstås inte självklart att det gäller även kommande modeller, såsom Oneplus 6 som väntas börja säljas i sommar. Från Oneplus håll säger man dock att man alltid satsar på långsiktiga samarbeten med sina partners och hoppas förstås att samarbetet med Telia följer samma väg.

Källa