Ska släppas mellan slutet av 2019 och början av 2020

Toppanalytikern: Två nya versioner av Apples Airpods är på gång

Den alltid lika välinformerade Apple-analytikern Ming-Chi Kuo hävdar att Apple har två nya versioner av sina true wireless-hörlurar Airpods på gång.

Publicerad Uppdaterad

Det har snurrat en del lösa rykten om att Apple skulle ha en ny version av sina trådlösa hörlurar Airpods på gång, som skulle gå under namnet ”Airpods 3”. Och nu sällar sig toppanalytikern och Applekännaren Ming-Chi Kuo till den skara som hävdar att så är fallet. Enligt Kuo har Apple dessutom inte bara en utan två nya versioner av hörlurarna på gång. Kuo har en kuslig förmåga att ha rätt om det mest som rör den amerikanska techjätten, och därför är uppgifterna onekligen intressanta. 

En helt omdesignad modell

De två nya versionerna av Airpods ska släppas mellan sista kvartalet i år och det första kvartalet 2020. Det är oklart huruvida de kommer att släppas samtidigt eller vid olika tillfällen under den nämnda tidsperioden. Den ena versionen ska dock vara en smärre uppdatering av de befintliga hörlurarna, medan den andra ska vara en helt omdesignad variant med ett högre pris. Kuo kommer däremot inte med några uppgifter om hur de nya hörlurarna ska skilja sig rent funktionellt från dagens, men det har tidigare förekommit rykten om att Apple skulle planera att göra framtida versioner av Airpods vattentäta, samt förse dem med brusreducering.

Källa