Lägg till personer för 99 kronor – dela på surfen

Tre släpper billigaste familjeabonnemanget – fler abonnemang ger rabatt

Operatören Tre ger sig in kampen och ansluter sig till de operatörer som redan introducerat familjeabonnemang.

Publicerad Uppdaterad

I Tres tappning är familjeabonnemanget ett erbjudande som gör att du kan lägga till fler personer till ditt befintliga 3Surfa-abonnemang. Kostnaden för varje tillagd person är 99 kronor och du kan lägga till personer i 3Surfa-abonnemang som har 5GB data eller mer och under förutsättning att du betalar ordinarie pris för abonnemanget.

Upp till fem personer

Familjetillägget hos Tre heter 3Samla och låter dig lägga till upp till fem olika personer eller enheter. Det kan ju till exempel handla om din egen surfplatta eller andra personer, och de personer du lägger till behöver inte vara skrivna på samma adress. Det kan alltså vara vem som helst som du vill spara på abonnemangskostnaderna tillsammans med. Fakturan kommer till den som står för huvudabonnemanget. Det ingår fria samtal och sms och alla användare delar på den inkluderade datapotten.

För användarna ingår Tres gratis musiksurf så att data från Spotify och andra musiktjänster inte räknas av från surfpotten. Tres erbjudande om inkluderad roaming i 80 länder ingår också om den tjänsten är aktiv på huvudabonnemanget. 

Prisjämförelse

För att ge ett prisexempel så kostar obegränsad surf för fem personer 1345 kr hos Tele2, 1245 hos Telenor, 945 kronor hos Telia de första 12 månaderna för att sedan höjas till 1345 och hos Tre 994 kronor per månad. Värt att påpeka är dock att lågprisoperatörer som Vimla. Hallon, Halebop och andra många gånger är billigare om du är ute efter något annat än obegränsad surf för en grupp människor.

Inget bredband eller tv

Utöver trenden med familjeabonnemang erbjduer många operatörer idag samlingsabonnemang där du samlar tv, bredband och telefoni i ett och får rabatt när du gör det. Den här typen av erbjudanden har såväl Telia som Telenor och Tele2, men Tre är den enda stora operatören i Sverige som enbart erbjuder mobilt.

Källa