Hittat hos Samsung UK

Uppgifter: Bara dessa 4 AI-funktioner från S24 bekräftade för äldre Samsung Galaxy

Samsung har lovat att flera av AI-funktionerna som var huvudnumret när S24-serien lanserades även ska komma till äldre Samsung-mobiler. Uppgifter från Samsung i Storbritannien tyder dock på att det blir ett begränsat antal.

Det är uppgifter som Samsung i Storbritannien släppt som bekräftar att Galaxy S23 “inom kort” ska få de fyra funktionerna Circle to Search, Live translate, Note Assist och Photo Assist. 

Dessa fyra funktioner är alltså enligt uppgifterna från Samsung Storbritannien bekräftade för S23. Det kan så klart innebära att fler funktioner tillkommer senare eller att dessa är de enda funktionerna som kommer S23 till del. 

Det Samsung sagt officiellt sedan tidigare är att vissa av funktionerna från S24 kommer även äldre telefoner tillgodo senare, så att alla skulle komma även till S23 är osannolikt. Exempel på funktioner som inte nämns bland de som är bekräftade till S23 är AI-funktionerna i Samsung Keyboard med översättning och transkribering i Röstinspelning,, sammanfattning och översättning i webbläsaren Samsung Internet och en rad andra nyheter som alltså än så länge bara finns i S24-serien.