Plus en Plus-version

Uppgifter: LG G7 släpps i maj

Enligt obekräftade uppgifter kommer LG:s nya flaggskeppsmobil G7 att presenteras i maj. Dessutom kommer man enligt uppgifterna även att bjuda på en Plus-version av telefonen i samma veva.

Publicerad Uppdaterad

Turerna kring LG:s nya flaggskeppstelefon G7 har varit många och uppgifterna går isär en del. Den urpsrungliga planen påstås bland annat ha varit att presentera den nya telefonen i samband med Mobile World Congress i Barcelona i slutet av februari. Men telefonen ska ha skickats tillbaka till ritbordet i sista stund. Samtidigt ska den enhet som man valde att inte släppa ha visats upp just på MWC. Vad som stämmer är förstås oerhört svårt att avgöra, då det handlar om obekräftade uppgifter. 

Ingen källa nämnd

Även den här gången handlar det om aningen vaga rykten. Det handlar denna gång om obekräftade uppgifter till koreanska ET News som väljer att inte redogöra någonting alls kring källan. Publikationen hävdar hur som helst att telefonen släpps tillsammans med en Plus-version i maj. Dessutom hävdar man att G7 kommer att bli någon tusenlapp dyrare än sin föregångare G6 samt att den kommer att få en sensorpanel i stil med den på Iphone X samt AI-baserade kamerafunktioner i stil med LG:s V30S ThinQ. Kamerauppsättningen på bakstycket sägs bestå av två vertikalt placerade 16-megapixlare. Vidare ska enheten ha Snapdragon 845-chipp, 4 GB arbetsminne och ett batteri på 3 000 mAh. När det gäller den påstådda Plus-versionen finns dessvärre inga uppgifter. 

Källa