https://www.mobil.se/nyheter/ven-fossil-hakar-p-android-wear
555927
Nyheter
Klassisk tillverkare

Även Fossil hakar på Android Wear

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/fossil.jpg?itok=GtKbelfZ', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/fossil.jpg?itok=MTpd-rFU', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/fossil.jpg', w: 817, h: 510, title: ' ' },]
Den traditionella klocktillverkaren Fossil hakar på Android Wear de också.

Fossil har gjort många klockor under åren, men nu breddar de lite med kommande Android Wear-klockor. Fossil skickade ut ett pressmeddelande tidigare idag där de berättade om satsningen, men tyvärr hade de inga bilder att visa upp.

Utöver ett utannonserat stöd för plattformen berättar de heller inget om tidsplan eller liknande, så vi får helt enkelt vänta och se. Det blir i alla fall inte Fossils första resa inom den smarta klockans värld då de en gång i tiden gjorde smarta klockor som både snackade med Palms handdatorer och även hela handdatorer som bars på armen under produktnamnet Fossil Wrist PDA (bilden). De har även gjort en bunt bluetooth-klockor under åren. På Mobil skrev vi så klart om Fossils Palm OS-klocka när den lanserades 2002.

Vi lovar att återkomma med mer information så snart det släpps något.