Trovärdiga renderingar

Videoklipp avslöjar hur Iphone 8 kan se ut

Tiger Mobiles och Onleaks har tagit fram mycket trovärdiga renderingar av Apples kommande Iphone 8.

Ett färskt videoklipp producerat av Tiger Mobiles ger oss den hittills tydligaste indikationen på hur Iphone 8 kommer att se ut.

Publicerad Uppdaterad

Jovisst. Det har redan förekommit ett gäng bilder och något enstaka litet filmklipp som med stor sannolikhet visat hur Iphone 8 kommer att se ut. Men det klipp som Tiger Mobiles nu publicerat ger den i särklass bästa bilden hittills av hur Apples kommande flaggskepp kan komma att se ut. Renderingarna är baserade på de CAD-ritningar som läckte ut tidigare i år via Onleaks, och visar telefonen ur alla tänkbara vinklar. 

Trovärdiga bilder

Med tanke på hur många bildläckor som vid det här laget överensstämt med varandra, så är sannolikheten för att videoklippet ger en rättvis bild av telefonen hög. Enheten har en i princip kantfri skärm och saknar fysisk hemknapp. Bakstycket är täckt i glas och har den vertikala dubbelkameran som vi sett på bilder tidigare. Enligt Tiger Mobiles ska yttermåtten för telefonen vara 71 x 144 x 7,5 millimeter. Något som gör den både bredare och högre, men också tjockare än Iphone 7, vars mått ligger på 67,1 x 138,3 x 7,1 millimeter. 

Källa