Från 100 kronor per månad

Vimla får ny och bättre prislista

Teleoperatören Vimla har gjort en prisjustering som ger lite mer fördelaktiga priser.

Publicerad Uppdaterad

Vimla är Telenors lågprisvarumärke. På samma sätt har Telia Halebop, Tele2 har Comviq och Tre har Hallon, och dessa varumärken konkurrerar om att ha de billigaste abonnemangen, låt vara att man går miste om funktioner som wifisamtal och voice over LTE.

Nu har Vimla gjort en justering av prislistan. Som tidigare kostar det billigaste abonnemanget 100 kronor i månaden för 2 gigabyte data, men har nu obegränsad mängd samtal och sms. För 100 kronor i månaden kan du även få 4 gigabyte data i månaden, men då med max 600 sms och 60 samtal per månad.

Sedan följer en pristrappa med olika datamängd, där man betalar 50 kronor mer om man vill ha obegränsade sms och samtal i stället för 600 sms och 60 samtal per månad. Du kan således få 10 gigabyte per månad för 200 kronor eller 25 gigabyte för 250 kronor.

Vimla låter dig även spara oanvänd datapott upp till 100 gigabyte i ett år. Även oanvända samtal och sms, upp till 10 000 sms och 1000 samtal, kan sparas. Företaget erbjuder också rabatter för de som är studenter eller 55+.

Källa