Annons

På tiden

Withings förbättrar Android-stödet

På Mobile World Congress berättar Withings nu att de bättrar på Android-stödet.

Publicerad Uppdaterad

Withings gör en hel del skojiga apparater med mobilkoppling, från blodtrycksmätare till personvågar och stegräknare och uppkopplade babyvågar.

När det gäller koppling till mobilen är de tillgängliga till Iphone på en gång (men de har fortfarande inte bekymrat sig om att göra en Ipad-app) medan Android brukar komma i andra hand.

Idag berättar Withings i alla fall att deras två nya stegräknare, Activité och Activité pop (vars ”grej” är att se ut som vanliga armbandsur snarare än stegräknare) får stöd för synkronisering till Android. Bland deras hälsoprylar är det således sömnmätaren och väckarklockan Aura som (trots trådlös överföring av data) inte stödjer Android ännu.

Withings passar även på att berätta om deras övervakningskamera Home, som numera klarar av att spara video och bilder i molnet. Vid köp av enheten ingår en månads abonnemang på den tjänsten medan den sedan kommer att kosta 20 dollar per månad att ha aktiverad (vilket du kanske å andra sidan bara har när du är bortrest eller liknande).