Annons från Huawei

5 anledningar att välja nya hörlurarna Huawei FreeBuds Pro 2

Med ljud i toppklass, avancerad brusreducering (ANC), grym passform och lång batteritid har Huaweis nya topplurar FreeBuds Pro 2 alla möjligheter att bli ett riktigt bra hörlursköp.

Receptet för ett par bra hörlurar innehåller såklart riktigt bra ljud med vass och anpassningsbar brusreducering, batteritid för en hel dag och perfekt passform. Givetvis med en krydda av snygg design, regntålighet och genomtänkta funktioner. Huawei FreeBuds Pro 2 har utvecklats med allt detta i åtanke. 

1. Bra ljud in och bra ljud ut

FreeBuds Pro 2 har fått en helt ny uppbyggnad av det högupplösta ljudet (Hi-Res Dual Sound System). Standardprofilen är utvecklad tillsammans med Devialet och passar de allra flesta. Du kan också anpassa ljudet med hjälp av tre andra förinställda profiler – basförstärkning, diskantförstärkning eller med fokus på röster när du lyssnar på poddar. Du kan även skapa egna ljudprofiler för olika ändamål.

Läs mer om ljudet i Huawei FreeBuds Pro 2 här.

Huawei har även lagt ner tid på att leverera bra ljud ut för att din röst ska höras riktigt bra när du pratar i telefon. Oavsett om du är ute på stan eller sitter i ett öppet kontorslandskap.

2. Smart brusreducering med flera val

Brusreduceringskontrollen i Huawei AI Life-appen ger dig tre möjligheter. Välj brusreducering på, av eller om du vill ha koll på ljuden omkring dig, uppmärksamhetsläget, till exempel när du är ute och springer eller cyklar.

Brusreduceringen har fyra nivåer. Dynamisk är ett autoläge där hörlurarna använder AI för att justera nivån på brusreduceringen. Mysigt är för något bullriga platser, Allmän för bullriga platser och Ultra när det extremt bullrigt omkring dig. 

Det finns även ett röstläge för när du pratar i telefon för att få det bra ljudet ut vi nämnde ovan. Läget reducerar brus från omgivningen, men gör din röst knivskarp. 

3. Skön passform

Hörlurar ska givetvis sitta riktigt bra, men det kan vara svårt att välja storlek på öronkuddarna, om man ens orkar testa de olika storlekarna som brukar följa med. Men hörlurar blir så mycket bättre om du faktiskt gör det. Med Freebuds Pro 2 får du hjälp med att välja via appen AI Life, som finns för både iOS och Android. Passformstestet tar knappt en minut och i slutändan kanske det visar sig att du behövde Medium på vänster öra och Large på höger. Tre olika storlekar följer med – Small, Medium och Large.

4. Lång batteritid

Med Huawei FreeBuds Pro 2 får du ljud som räcker hela dagen. Beroende på hur mycket brusreducering du ställt in går det åt olika mycket batteri, men det går alltid snabbt att ladda lurarna i etuiet. 

5. Lätt att ansluta och komma igång

Öppna etuiet och tryck på funktionsknappen på sidan av etuiet för att para ihop hörlurarna med telefonen. Sen är du igång. Du behöver ingen app för att använda hörlurarna, men för att komma åt fler funktioner, för bland annat brusreducering och styrning av gester med mera, kan du ladda ner Huawei AI Life-appen, som alltså finns för både Android och iOS. 

Ceramic white passar till allt, eller stick ut med Silver frost eller Huaweis nya silverblå ton Silver blue. Hörlurarna kostar cirka 1 990 kronor.

Här köper du Huawei FreeBuds Pro 2 till bästa pris.