Annons från Huawei

Så kan Huawei GT 2 Pro hjälpa dig med träningen

Med lyxig kvalitetskänsla, bra batteritid och gott om träningsfunktioner är Huaweis smarta sportklocka GT 2 Pro en given träningskompis.

Förutom att Huawei GT 2 Pro kontinuerligt kan mäta din stress- och pulsnivå och följer hur du sover, så är det på träningsfronten den här smarta sportklockan verkligen kommer till sin rätt.

GT 2 Pro har mer än hundra olika typer av träningslägen att välja mellan. Däribland 17 mer specialiserade användningsområden som för till exempel utförsåkning där du kan få information om fallhöjd, pistens lutning med mera.

Det är pulsmätaren, accelerometern, gyron, gps:en, ljussensorn och den inbyggda lufttrycksmätaren som bäddar för de många funktionerna och möjligheten till tillförlitlig statistik.

För den som golfar kan Huawei GT 2 Pro analysera din svinghastighet och komma med råd till förbättringar utifrån statistiken. 

Koll på din vardagsträning

För den dagliga träningen har Huawei GT 2 Pro en rad funktioner som kan hjälpa dig. Det finns tio förprogrammerade löpningspass, allt från nybörjare till långdistans och tempo där du vägleds steg för steg om vilket tempo och vilken pulsnivå du ska hålla dig inom för att nå målet med det specifika träningspasset.

Du väljer hur mycket information som klockan ska ge dig, och hur ofta. Du kan till och med få klockan att, på engelska. ropa ut hur passet går.

Efter passet får du rejält med statistik att ta del av i Huaweis Hälsa-app.

Få full koll på sömnen

Över tid kan du jämföra hur din syresättning av blodet ser ut, dina stressnivåer och hur bra du sover. Har du för vana att sova med klockan så får du varje morgon ett diagram som visar sömntid, djupsömn, lätt sömn och REM-sömn. Huawei GT 2 Pro kan följa och upptäcka sex vanliga typer av sömnproblem och ge dig råd för bättre vila.

Hitta tillbaka med gps-navigering

Funktionern Route Back spelar in var du springer och använder gps:en för att nogsamt kunna guida tillbaka om du sprungit vilse. Är gps-signalen för svag så skickar klockan ut en varning.

Eftersom Huawei GT 2 Pro även har en inbyggd barometer så kan den fånga upp snabba förändringar i lufttrycket och varna för om sämre väder är på ingående.

Skarp skärm och bra batteritid

Skärmen är skarp och ljusstark. Huawei har satsat mycket på batteriet som räcker upp till 14 dagar. Det beror givetvis på hur mycket du använder klockan och exempelvis gps-tunga funktioner drar något mer batteri.

Huawei GT 2 Pro fungerar med Androidmobiler eller Iphone (kräver Android 4.4 eller senare alternativt Ios 9.0 eller senare). Priset ligger på cirka 3 300 kronor.