Motorola

Smarta Motorola edge 30 pro imponerar med blixtsnabba hastigheter

Med supersnabb processor och OLED-skärm tillsammans med ett avancerat kamerasystem, smarta funktioner och lång batteritid gör nya Motorola edge 30 pro till ett perfekt verktyg i vardagen. En telefon som ger dig premiumfunktioner till ett plånboksvänligt pris.

Motorola har under de senaste åren levererat snabba smartphones och med den kraftfulla processorn i nya flaggskeppsmobilen edge 30 pro tas detta till nästa nivå.

Mobiltelefonen är utrustad med Snapdragon 8 Gen 1, Qualcomm Technologies mest avancerade mobila plattform, och processorkraften används för att ge fyra gånger snabbare prestanda för appar. Nya edge 30 pro har även AI-teknik integrerad i allt från fotografering och gaming, till olika typer av anslutningar – för en bättre användarupplevelse i stort. Du kan med andra ord spela spel, vara uppkopplad mot 5G, Bluetooth och Wi-Fi, använda den avancerade kameran, och andra smarta funktioner, utan att edge 30 pro tappar prestanda. 

Skärmen är en 6,7-tums OLED-display i 20:9-format, och med en uppdateringsfrekvens på 144Hz. Även ljudet är i toppklass tack vare två integrerade stereohögtalare med ljud från Dolby Atmos. Här har Motorola också förbättrat, eller snarare reducerat, glappet i ljudkvalitet mellan trådlöst och trådbundet ljud. Telefonen levererar med andra ord riktigt fint ljud även om du använder Bluetooth-hörlurar.

Lång batteritid och snabbladdning

All kraft och hastighet kräver naturligtvis ett batteri som klarar av trycket, och med ett batteri på 4800 mAh kan du lita på att edge 30 pro håller takten när du behöver den som mest. För att snabbt kunna vara tillbaka med full kraft medföljer också en 68-wattsladdare som kan ladda upp till 50 procent på en kvart. Motorola edge 30 pro stödjer 15 watts trådlös laddning, och du kan även dela ström med andra enheter via trådlös laddningsdelning. 

Smarta funktioner och verktyg

Kontrollera och anpassa din telefon med My UX, där du kan skräddarsy enheten efter hur du vill ha den. Med den rena Android-gränssnittet behöver du inte oroa dig för skrymmande mjukvaruskins eller dubblettappar. Snabbgenvägarna har blivit bredare och tydligare, och det är snyggt hur man till exempel löst genvägarna för inställningar som mobildata och wifi. 

Men edge 30 pro bjuder också på funktionen Ready For, som gör att du kan länka ihop mobilen med en större skärm som en tv eller en dator. Till exempel för att spela spel med konsolliknande upplevelse, vara med på ett videomöte med jobbet via storbild och skarp videokvalitet, eller ta multitasking till nästa nivå med Ready For PC som ger åtkomst till mobilappar och PC-filer på samma skärm.

Trippelkamera med hög upplösning

Motorola edge 30 pro har tre kameror på baksidan. En huvudkamera på 50 megapixel, en vidvinkelkamera på 50 megapixel som även är en makrokamera, samt en djupsensor på 2 megapixel. 

Kamerorna ger fin detaljåtergivning och naturliga färger. Genom att kombinera flera pixlar till en stor pixel kan ultravidvinkel-kamerans sensor bibehålla ljus och skärpa även vid knappa ljusförhållanden. Med kameran på framsidan kan du selfies med 60 megapixels upplösning. 

Med edge 30 pro kan du även spela in film i 8K i standarden HDR10+ som garanterar ett visst färgomfång, ljusstyrka och kontrast. 8K betyder över 26 miljoner pixlar, vilket är den högsta videoupplösningen som just nu finns tillgänglig på smartphones. För att klara av bilder och videos är det inbyggda minnet på 256 GB.

Motorola Edge 30 Pro har en rundad matt baksida i glas och finns i färgerna Cosmos Blue och Stardust White. Rekommenderat pris är 7 990 kronor. 

För att veta mer, besök: https://se.motorola.com/smartphones-motorola-edge-30-pro/p