Airpods Pro får nya funktioner

Apple har släppt ny firmware till Airpods – så gör du för att uppdatera

Bara ungefär en vecka efter senaste uppdateringen har Apple nu släppt ännu en ny mjukvaruuppdatering till Airpods Pro. 

Det är den senaste versionen av Airpods Pro som fått en mjukvaruuppdatering. För inte länge sedan så släpptes nya funktioner till just dessa lurar, ett nytt läge kallat Adaptivt anpassar brusreducering och transparens till dig personligen och det sammanhang du befinner dig i. 

Nu är det dags igen för en uppdatering av Airpods Pro. Att uppdatera Airpods med ny mjukvara gör du inte som med telefonen där du manuellt kan söka efter och ladda ner den nya programvaran. I Airpods sköts istället uppdateringen automatiskt i bakgrunden när telefon och hörlurar är anslutna till varandra via bluetooth, så du akn inte tvinga en snabb uppdatereing, men du kan hjälpa den på traven. 

Genom att ansluta hörlurarna till telefonen, så de byker upp i inställningar, bluetooth kan du trycka på det lilla i:et bredvid lurarnas namn och sedan bläddra ner för att se vilken mjukvaruversion du redan har. Den nya som Apple just släppt heter 6A305 och den förra heter 6A303. Har du inte den senaste ännu kan du med andra ord lägga telefon och Airpods på laddning och ha dem anslutna för att skapa de bästa förutsättningarna för uppdatering.