Android 12L i vikbara Galaxy Z Fold

Tips: Smartare multitasking – utnyttja Samsung Galaxy Z Fold til max

Hantera många appar samtidigt. Det blir enklare i Android 12L.

Publicerad Uppdaterad

Bättre, smartare multitasking

Det centrala för att få ut så mycket som möjligt av din Galaxy Fold 4 är att använda flera appar i delad skärm. Genom att klicka på kanten mellan två (eller T-korset där tre appar möts) kan du ändra position på apparna och genom att dra i kanten mellan appar kan du justera hur stor skärmyta respektive app ska få. Det här är väldigt värdefullt för att utnyttja skärmytan maximalt och inte få någon döyta.

I toppen på varje app finns dessutom en långsmal linje som om du klickar på den förvandlas till ett litet verktygsfält. Direkt härifrån kan du visa appen i helskärm och alltså putta bort de appar som den delar skärm med. Du kan även klicka dig direkt till applistan och välja en ny app att öppna. En genväg som alltså har ungefär samma funktion som aktivitetsfältet i botten på skärmen. 


Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här i augusti då vi samlade tips om Samsung Galaxy Fold 4 och Android 12L som då nyligen släppts.