Lanseras i slutet av maj

Påstådd pressbild på LG G3

Den 27 maj har LG en lansering där man säkerligen kommer att visa upp sin G3. Nu kommer vad som sägs vara pressbilder.

Publicerad Uppdaterad

Evleaks har inte bara pressbilder på kommande HTC-mobiler på sin hårddisk, hen har även pressbilder på kommande LG-mobiler. I detta fall G3, som sägs få en skärmupplösning på 2560 x 1440 pixel på en 5,5-tumsskärm. Den 27 maj har LG en lansering och man har mer eller mindre bekräftat att det är G3 man kommer att visa upp där, så att det börjar läcka ut bilder nu är naturligt.

Som synes på bilden är det en telefon med den för LG karakteristiska designen med knapparna på baksidan och riktigt tunn ram runt skärmen. Däremot undrar vi vad det är som sitter i telefonens övre högra hörn. Det har spekulerats i att det skulle vara en utfällbar antenn, vilket ibland förekommer på koreanska mobiler med inbyggt tv-mottagare, men i så fall lär det knappast vara G3 vi ser på bild. Om telefonen är vattentät kan det vara något slags kork för hörlursuttaget. Ytterligare ett alternativ är att det rör sig om en infällt penna. Telefonen har trots allt, om förhandsuppgifterna stämmer, lika stor skärm som Samsung Galaxy Note 2.

Övriga rykten om telefonen säger att den ska ha chipsetet Snapdragon 801, ett batteri på 3000 mAh och komma i varianter med 2 och 3 GB arbetsminne och 16 eller 32 GB lagringsminne samt plats för minneskort.

Källa