https://www.mobil.se/appar/apptips-email-edison
567219
Appar
Snabb och heltäckande epostapp

Apptips: Email - Edison

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/email_by_edison.jpg?itok=pN3B6Av0', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/email_by_edison.jpg?itok=9sG7SQDz', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/email_by_edison.jpg', w: 1996, h: 1500, title: ' ' },]
Av de epostappar jag testat är Email, från Edison, den mest heltäckande.

Epostappar är ett rörligt landskap, de inte bara kommer och går, utan en app som funnits i hundra år och varit sådär kan plötsligt bli riktigt bra.

Appen Email, med företaget Edison som avsändare, har till exempel funnits i flera skepnader under flera företagsnamn. Dessutom bygger den på en riktig veteran-app, nämligen K9, men när jag nu testar Email känner jag inte igen mycket av gamla K9. Däremot får jag ett modernt och mycket snabbt användargränssnitt, och ett komplett stöd av eposttjänster.

Som sig bör kan du svepa för att radera eller arkivera meddelanden, och du kan själv konfigurera upp kortsvep, långsvep, vänster och höger så att precis det du vill händer. Du kan också styra över notifieringarna, både om de ska låta eller inte och hur mycket information som ska visas, och faktiskt vilka tre snabbgenvägar till kommandon du vill ha direkt från notifieringsfältet. Jag väljer Reply, Delete och Mark as Read.

Andra intressanta funktioner är att du har tre sekunders ångertid efter att ha sänt ett mail, och att appen kan ge säkerhetsvarningar om ett epostkonto kan vara hackat.

För den som letar efter en alternativ epostapp är nu Email från Edison min förstahandsrekommendation.

 • Email - Edison

  Operativsystem:
  Android, Ios
  Version (Android):
  1.7.1
  Version (Ios):
  1.12.1
  Utvecklare:
  Edison
  Pris (Android):
  Gratis
  Pris (Ios):
  Gratis
  Betyg
  8/10