1
1
https://www.mobil.se/apple-wwdc-2023
573855
Nyheter
falskt
WWDC 2023

Apple bjuder in till lansering 5 juni

Precis som väntat har nu Apple bjudit in till sin utvecklarkonferens och det inledande eventet där nyheter ska presenteras.

Det blir precis som väntat 19.00 den 5 juni som Apple inleder sin presentation. Utöver nya versioner av IOS 17, Ipad OS 17 och Watch OS 10 som tros bli en särskilt stor nyhet väntar vi oss Apples länge omtalade headset för AR och VR och det tillhörande operativsystemet XROS. 

Presentationen kommer inledas klockan 19.00 den 5 juni och strömmas på Apples webbplats, i Apple TV och på Youtube. Programmet för eventet avslöjar inga hemligheter och symbolen som pryder inbjudan ovan är logotypen för Apples programeringsspråk Swift som används för att göra appar till Iphone, Ipad, Apple TV, Apple Watch och Mac. 

Apple själva utlovar i inbjudan att det ska bli deras största och mest spännande WWDC hittills när de under presentationen ska visa uppdateringar av bolagets plattformar som alla ska lanseras skarpt senare under året. Befintliga operativsystem nämns, men ännu inget om XROS.

Ämnen