Annons

Ingen Ultra-telefon, men armband och surfplatta

Mer från Xiaomi: Redmi Pad och Xiaomi Smart Band 7 Pro

Det blev ingen Ultra-modell i 12T-serien men däremot flera andra produkter utöver Xiaomi 12T och 12T Pro.

Publicerad Uppdaterad

Låt oss först titta närmare på surfplattan Redmi Pad.

Den kostar 279 Euro, ungefär 3000 kronor alltså och har en 10,61 tum stor skärm med 90 hertz uppdatering. Fyra högtalare och Dolby Atmos ska garantera ljudet och främre kameran, den för videosamtal, har 105 graders vy och mjukvara som gör att du ensam såväl som en grupp personer alltid hamnar i bild under samtalet. Batteriet är på 8000 mAh och snabbladdas i 18W med laddaren som följer med i paketet. På plats under lanseringen har vi en kort stund kunnat testa plattan och då är framförallt högtalarna, en i varje hörn, det som utmärker enheten.

Xiaomi Smart Band 7 Pro 

Under lanseringen släppte Xiaomi även till exempel en TV och flera dammsugare, men mer relevant för oss är Smartband 7 Pro. Det är ett fitnessarmband med 1,64 tum stor Amoled-skärm. Armbandet mäter 110 olika sporter, har GPS, är vattentålig och ger en batteritid på upp till 12 dagar. För att anpassa utseendet finns 150 olika urtavlor du kan välja bland och prislappen ska stanna på cirka 1000 kronor.

Ett första intryck bakom scenen där klockan, för det här är ju ett fitnessarmband som suddar ut gränsen mellan just armband och klocka med sin stora skärm, visar att skärmen och priset är det centrala här. Klockan är dock fastlåst så vi får vänta med en mer utförlig bedömning när den finns tillgänglig.