https://www.mobil.se/nyheter/apples-utvecklarkonferens-drar-igang-i-slutet-av-juni
568608
Nyheter
falskt
Apple sätter datum

Apples utvecklarkonferens drar igång i slutet av juni – Ios 14 väntas

Tidigare släppte Apple nyheten att deras utvecklarkonferens kommer att äga rum på nätet. Nu har de avslöjat datumet för årets konferens.

I vanliga fall är det ett rejält drag efter biljetterna till Apples utvecklingskonferens. Men som vi tidigare skrivit har Apple bestämt sig för att köra konferensen online i år. Helt enkelt eftersom det inte går att samla så många människor till en fysisk konferens i dagsläget. Det här gör ju att många fler kommer att kunna delta i konferensen. 

h

Liksom tidigare år förväntar vi oss trots det nya upplägget att Apple när utvecklarkonferensen drar igång den 22 juni i år kommer presentera nyheter i form av Ios 14, Ipad OS 14 och Watch OS 7. Traditionellt inleds utvecklarkonferensen med en presentation av de nya operativsystemen men nu kommer det troligen ske i någon annan form. Eftersom utvecklarnas aktiviteter under WWDC bygger på att utveckla för de nya systemen räknar vi med att de presenteras i början av konferensen den 22 juni. De nya systemen släpps sedan skarpt i anslutning till att nya produkter lanseras under hösten.