Annons

Och vinnarna är...

Årets bästa appar enligt Google

Tidsenligt har Google presenterat de bästa apparna i appbutiken Google Play för 2023.

Publicerad Uppdaterad

Det är den tiden på året då det ska presenteras listor över vad som är årets bästa inom olika områden, och det gäller traditionsenligt även att Google presenterar årets bästa appar. Här är vinnarna i de främsta kategorierna tillsammans med respektive motiveringar. För den kompletta listan, besök Googles kompletta redovisning.

Det ska poängteras att detta är de amerikanska vinnarna, den svenska listan består bara av en lista med appar som du kan hitta på Play Butiks sida för appar.

Bästa app: Imprint: Learn Visually

Som vår bästa app 2023 har Imprint: Learn Visually delar med sig av små lektioner som använder visuellt berättande för att ge liv åt begrepp. Utforska världarna av psykologi, historia, hälsa, teknik och mycket mer på ett helt nytt sätt.

Bästa spel: Honkai: Star Rail

Denna sci-fi-extravaganza tar titeln som vårt bästa spel för året tack vare dess utmärkta innehåll, fantastiska grafik och genomtänkta design. Genom att strö ut historia och karaktärernas bakgrundshistorier i hela spelet levererar Honkai: Star Rail varaktig underhållning för både rollspelsentusiaster och nybörjare.

Bästa app för flera enheter: Spotify

Oavsett om du lyssnar på din favoritmusik i köket, på pendeln eller ute på en vandring, briljerar Spotify när det gäller att fungera smidigt över enheter. Vi älskar hur du kan fjärrstyra uppspelningen på en annan enhet och ladda ner spår eller avsnitt för offlineuppspelning.

Bästa spel för flera enheter: OUTERPLANE - Strategy Anime

Vi älskar de charmiga karaktärerna och den fängslande berättelsen, men OUTERPLANE:s förmåga att enkelt fungera på flera enheter skiljer det från andra turordningsbaserade strategiupplevelser på Play. Från enastående PC-prestanda till felfri övergång mellan skärmar på vikbara enheter - OUTERPLANE är visuellt fantastiskt, tekniskt imponerande och helt enkelt roligt.

Användarnas val av app och spel

Användarnas val-app: ChatGPT

Användarnas val av spel: MONOPOLY GO!