Läcka på webben

Bild tycks föreställa Oneplus 6

En färsk bild som möjligen föreställer den kommande telefonmodellen Oneplus 6 har dykt upp på nätet. Detta via en nederländsk teknikblogg, som bland annat noterar att klockan flyttats till höger, precis som tidigare bekräftats av Oneplus.

Publicerad Uppdaterad

En hel del är redan känt om Oneplus 6, då företagets vd Peter Lau för en tid sedan gick ut och bekräftade ett antal tidigare obekräftade uppgifter om telefonen. Inte minst fick vi veta att Oneplus 6 får Qualcomms Snapdragon 845-chipp och att den kommer att levereras med upp till 8 GB arbetsminne och 256 GB lagringsutrymme. Kanske inga skrällar direkt, men ändå fina specifikationer. Hur enheten ser ut har vi däremot sett desto mindre av, även om en del läckor visat en enhet med ett oerhört tjusigt bakstycke. Dessutom har det förekommit rykten om en skärm med sensorpanel och bildförhållandet 19:9. 

Ny bild bekräftar rykten

Nu har en bild alltså dykt upp via en nederländsk techblogg, och om bilden är autentisk så bekräftas många av de rykten som cirkulerat. Chansen att bilden är autentisk är ganska stor, då klockan precis som Oneplus tidigare bekräftat har flyttats från skärmens vänstra sida till den högra. Det kan i sin tur beror på den sensorpanel som mycket riktigt också sitter i skärmens överkant. Bildförhållandet 19:9 tycks också stämma. Hur pass färsk bilden är går förstås däremot inte att säga, och således bör man ta utseendet med en liten nypa salt. 

Källa