Både over ear och true wireless

Bose släpper tre nya hörlurar

Bose har lanserat tre nya headset, där två använder deras nya teknik för rumsligt ljud.

Bose har släppt tre nya headset, Quietcomfort Headphones, Quietcomfort Ultra Headphones och Quietcomfort Ultra Earbuds. 

Den nya Ultra-serien har en ny funktion för så kallad spatial audio, rumsligt ljud som känner av när du rör på huvudet. Till skillnad från många andra liknande tekniker kräver Boses rumsliga ljud inte särskilt formaterat ljud utan fungerar med musiken från de vanliga streamingtjänsterna.

Quietcomfort Ultra Headphones ersätter boses flaggskeppsmodell 700 i sortimentet. Förutom det rumsliga ljudet ska nya och bättre mikrofoner göra att såväl samtalsljud som aktiv brusreducering är bättre än i Bose 700. Formgivningen ska också ha mer premiumkänsla, med färre skarvar och sömmar och ett huvudband med metalldelar. Batteritiden ska vara 24 timmar med brusreducering på och 18 timmar om du dessutom använder rumsligt ljud.

Quietcomfort Ultra Earbuds tar Bose tar det rumsliga ljudet till kategorin true wireless. de har så klart också aktiv brusreducering och en ny formgivning. Batteritiden ska vara sex timmar med aktiv brusreducering och fyra timmar med rumsligt ljud.

Quietcomfort Headphones, slutligen, ersätter Quietcomfort 45. Det är oklart vad de bjuder på för förbättringar jämfört med föregångaren, men batteritiden är på 24 timmar med aktiv brusreducering.

Quietcomfort Headphones börjar säljas den 21 september för ett pris på 350 dollar, vilket borde ge ett pris mellan 4000 och 5000 kronor. Quietcomfort Ultra Earbuds och Ultra Headphones kommer i början av oktober och kostar 300 och 430 dollar, respektive.