https://www.mobil.se/nyheter/ces-swarowski-g-r-androidklocka
562631
Nyheter
Bling bling

CES: Swarowski gör Androidklocka

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/Swarre.jpg?itok=R6_c6IgA', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/Swarre.jpg?itok=TvdIgp3C', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/Swarre.jpg', w: 1092, h: 688, title: ' ' },]
Kristallspecialisten Swarowski har meddelat att de planerar att göra en klocka med Android Wear.

Österrikiska Swarowski har anor till 1800-talet. Verksamhetsområdet är kristallglas vilket bland annat resulterade i vapensikten åt nazisterna, men i dag är huvudområdena kvalitetskikare och blingbling.

Det är smyckesverksamheten som nu meddelat att man planerar att göra en smartklocka med Android Wear. Klockan ska visas upp den 23 mars på juvel- och smyckesmässan Baselworld, och på CES ger man bara en teaser utan bild. Klockan ska vända sig till kvinnor och ha en ospecificerad Qualcomm-processor.

Swarowski är inte nya på området, man har bland annat gjort armband åt Samsung Gear S, och vill du redan nu ha en Androidklocka blingad av Swarowski kan du köpa deras variant av Huawei Watch, på bilden ovan.

Relaterade artiklar