Annons

Instagram-tips

Dölj antalet gilla-markeringar på Instagram och stäng av kommentarer – så gör du

I Instagram-appen kan du både välja att slippa se antalet gilla-markeringar på andras postningar och själv dölja antalet gilla-markeringar på dina egna inlägg, så att andra inte kan se dessa.

Om gilla-markeringar visas eller inte i andras inlägg styr du under Inställningsmenyn genom att gå till avdelningen Inställningar och integritet och sedan klicka på Dölj gilla-makeringar.

För dina egna inlägg kan du styra vad som gäller varje gång du postar något nytt. Under Avancerade inställningar i andra steget när du skapar ett nytt inlägg kan du både dölja gillamarkeringar och stänga av kommentarer på det inlägget. Har du redan postat ett inlägg sedan tidigare kan du klicka på de tre punkterna i övre högra hörnet och där både dölja gilla-markeringar och stänga av kommentarer på det inlägget. 

Det här tipset har tidigare publicerats exklusivt för Plus-medlemmar på Mobil.se. Här kan du bli Plus-medlem och därmed få direkt tillgång till alla artiklar på Mobil.se och dessutom ta del av förmånliga erbjudanden och rabatter. Som plusmedlem så får du samlade tips och många andra fördjupande, vägledande artiklar. Tipset publicerades ursprungligen här när vi gav plus-medlemmar tips till Instagram.