Annons

Nytt återupplivningsförsök

Efter alla konkurser: Nu återuppstår Teknikmagasinet – igen

Efter att Teknikmagasinet ännu en gång tvingats lägga ner sin verksamhet så har nu mobiltillbehörsbutiken Phonelife köpt varumärket och öppnat teknikmagasinet.se på nytt.

På hemsidan som nu alltså är aktiv igen kan man i skrivande stund se ett utbud med fokus på mobiltillbehör. Det finns hörlurar och headset, mobilskydd, skydd för surfplattor, laddare, kablar och hållare. Bland varumärkena som finns representerade märks Urbanista, Samsung, Holdit, Copter och Otterbox. 

Teknikmagasinet i sin nya form använder den äldre logotypen tillsammans med bolagets gamla slogan “meningen med livet”. Varumärket Teknikmagasinet kommer enligt Phonelife enbart att synas online och vara för e-handel, så några fysiska butiker kommer inte att återuppstå.

– När vi på PhoneLife fick klart för oss att Teknikmagasinet återigen stod vid ruinens brant kände vi oss tvungna att agera. Vi har sedan barnsben starka känslor kopplat till varumärket och tar oss an uppgiften att förvalta det vidare med stor ödmjukhet, säger Julius Jansson Sleth, VD på PhoneLife AB.