https://www.mobil.se/nyheter/forsta-glimten-av-iphone-11r-i-udda-dubbellacka
567351
Nyheter
Läckte fel telefon av misstag

Första glimten av Iphone 11R i udda dubbelläcka

● BILDSPEL
En anonym tipsare skulle visa en bild av Note 10 Plus - och råkade få med en ny Iphone på bild.

Att det just nu duggar läckor av Note 10 är inte så konstigt. Lanseringen sker på onsdag, och många medier brukar dessutom få förhandsvisningar av mobilerna, så i detta nu cirkulerar det säkerligen mer eller mindre färdiga exemplar av Galaxy Note 10 och Note 10 Plus, som mindre nogräknade personer kan vilja plåta och lägga ut på Twitter.

En sådan bild på en Note 10 Plus som slås på dök upp på nätet och togs snart ner igen, men inte innan den hann sparas ned. Men det är inte Note 10 vi är intresserade av, utan reflektionen i den nästan svarta skärmen, som läckaren Ice Universe uppmärksammade oss på. Japp, bilden är tagen med en kommande Iphone.

Den stora fyrkantiga kameramodulen har vi sett förr i upprepade läckor, och den liknar som bekant ingen mobil som finns på marknaden i dag. Googles Pixel 4 kommer att ha en likadan utformning på kameramodulen, det har företaget bekräftat på officiella bilder av mobilen, men på googles mobil har fotolampan som syns på den läckta bilden en annan placering.

I reflektionen kan vi också se att volymknapparna sitter på motsatt sida mot kameramodulen, vilket är fallet på samtliga Iphone-modeller. Där Apples logga brukar finnas sitter en stor ring vilket troligen är en klisterlapp som döljer loggan. Återigen sitter Googles logga inte på samma ställe på deras produktbild.

Det troligaste är att telefonen på bilden är en Iphone 11R, och det är i så fall första gången vi ser en bild av en av de nya Iphones på riktigt.

De nya Iphone-modellerna väntas lanseras i mitten av september.

Källa