Annons

Kära Pixelägare...

Google ber om feedback till Pixel 2

Google har på ett forum för användare av Google Pixel frågat vad de vill se förbättrat i kommande mobiler.

Publicerad Uppdaterad

Det är Googles Krishna Kumar som på produktforumet Pixel User Community ber användare av Google Pixel berätta vad de är nöjda med på Pixel och vad de önskade kunde vara bättre.

Frågade han oss hade förstås svaret varit "vi önskar att vi över huvud taget fick köpa mobilen", och faktum är att den synpunkten på sätt och vis är en av de vanligaste svaren, då många har gett feedbacken "se till att ni har tillräckligt många mobiler så att alla som vill köpa den kan göra det". Även i länder där mobilerna säljs har det varit svårt att få tag på en Google Pixel.

Med tanke på att Google verkar ha sålt precis varenda Pixel de byggt kan vi utgå från att det blir en Pixel 2, och därför är det intressant att se vilken annan feedback företaget får med sig, och som kanske kan bli verklighet i en uppföljare.

De tre vanligaste svaren verkar vara stereohögtalare på framsidan, tunnare ramar runt skärmen och vattentät. Det sistnämnda lär ha varit på listan över funktioner för Pixel som man tvingades stryka, så vi kan nog utgå från att den kommer med i Pixel 2.

Utöver att telefonen inte går att köpa i Sverige, finns det någon egenskap ni tycker att Google Pixel och dess storebror Pixel XL saknar? Välkomna att kommentera!

Källa