Livestream

I dag lanseras Huawei Mate 20 - här följer du eventet

Huawei gör ingen hemlighet av att det är Mate 20 som ska visas upp i London klockan 14.00 svensk tid. Eventet visas live.

Publicerad Uppdaterad

Huawi kör inte Apple-stilen och låtsas som om allt är hemligt när de nu lanserar, utan vi vet att det är Mate 20 som släpps klockan 14.00, när eventet börjar. Vi vet också att det är den första telefonen med Huaweis Kirin 980-chipset, tillverkad i en 7 nanometersprocess som ser ut att kunna få bättre prestanda än någon tidigare Androidmobil.

Om förhandsryktena stämmer kommer Huawei att lansera både en Pro-variant och en vanlig Mate 20, och om man följer mönstret från de senaste två åren är det Pro-varianten som kommer att säljas i Sverige. Mate 20 Lite är ju lustigt nog redan lanserad. Enligt rykena ser Mate 20 Pro ut att bli en mobil med krökt skärm och kamerafokus med tre kameror. det ska bli intressant att se om man hittat något sätt att toppa kameran i vårens P20 Pro.

Lanseringen börjar som sagt klockan 14.00 svensk tid, och du kan följa liveströmmen på Youtube. Vi har bakat in den här nedanför:

Källa