Annons

Välj själv vad du vill se

Instagram experimenterar med nytt flöde

Användaren får större möjlighet att välja vad som ska visas.

Publicerad Uppdaterad

Den senaste tiden har Instagram släppt flera nya funktioner i sina mobilappar, och nu visar en läcka att de arbetar med en uppdaterat tidslinje där användare delvis kan välja vilka inlägg de vill se.

Enligt läckaren har Instagram i hemlighet testat nya tidslinjeinställningar sedan slutet av oktober. Inställningsmöjligheterna har uppdaterats i det fördolda, vilket kan betyda att funktionen snart kan bli officiell.

Det befintliga flödet visar en blandning av nya bilder från konton som användaren följer samt några föreslagna inlägg från andra konton som kan vara intressanta. Med den nya inställningen kommer användare dessutom att kunna välja att bara se inlägg från personer de följer, eller från konton markerade som favoriter. 

En annan funktion som Instagram arbetar med är att den som publicerar en livevideo ska erbjudas alternativet att lägga till moderatorer, då det för närvarande bara är användaren som startade live som kan hantera den. Meningen med en moderator är att hjälpa livevärden att hantera kommentarerna.

Det är dock oklart om eller när dessa funktioner kommer att tillkännages eller släppas till allmänheten.

Källa