Annons

Apple bjuder in

Iphone 7 presenteras den 7 september

Nu har Apple skickat ut de officiella inbjudningarna till presentationen av Iphone 7.

Publicerad Uppdaterad

Apple säger det inte rätt ut, men vi kan ändå räkna med att de den 7 september, då man alltså bjuder in till presskonferens, kommer visa upp den senaste Iphonemodellen, Iphone 7. Presentationen äger rum på Bill Graham Civic Center i San Francisco klockan 10:00 den 7 september, alltså klockan 19:00 på kvällen svensk tid.

Dubbla kameror, inget hörlursuttag
De senaste ryktena säger att nya Iphone kommer att sakna vanligt hörlursuttag, samt ha dubbla kameralinser. Det senare kan möjligen antydas i bilden som skickas med inbjudan eftersom konkurrerande mobiler med dubbla kameror (Huawei P9 till exempel) erbjuder en funktion för att ställa skärpa i efterhand och bilden från Apple visar oskarpa ljuskällor.

Ny hemknapp
Det talas i ryktesfloden också om att hemknappen ska fått en ny formgivning som innebär att den inte är en fysisk knapp du trycker ner utan att den istället genererar en vibration i telefonen som bekräftelse på att den tryckts.

Ingen ny design
De nya telefonerna kör så klart Ios 10, men designen sägs överensstämma med Iphone 6S och Iphone 6S Plus, vilket innebär at Apple alltså lämnar den lanseringscykel men tidigare gått efter med en helt ny design av telefonen vartannat år.

Mobil rapporterar givetvis från Apples lansering med start strax innan 19:00 den 7 september.