Officiella inbjudan har kommit

Jätteläcka visar LG V30 innan lansering

När LG skickade ut inbjudan beskrev man det uttryckligen som att just LG V30 är telefonen som ska lanseras.

Samtidigt som LG skickat ut den officiella inbjudan till lanseringen av LG V30 visar ett stort antal läckta bilder telefonen i detalj.

Publicerad Uppdaterad

Inför lanseringen av LG V30 har vi nu fått den officiella inbjudan till eventet där telefonen ska premiärvisas. Som väntat handlar det om lansering i samband med IFA-mässan i Berlin och själva lanseringen som bara är öppen för inbjudna sker på ett hotell i centrala Berlin på morgonen den 31 augusti.

De omfattande nya bildläckorna med tydliga bilder på LG V30 kommer från sajten Hitrecord som sedan tidigare haft ett samarbete med LG och marknadsfört föregångarna till LG V30. På sajten har det dykt upp bilder som visat sig avbilda just LG V30 och som är del i en tävling sajten anordnat.

Avslöjar det mesta

Av bilderna som dykt upp kan vi dra ett flertal slutsatser om den kommande LG V30. Till skillnad från sina föregångare saknar den den lilla extraskärmen och istället har vi en stor skärm med bildförhållandet 18:9, precis som LG G6 har.

Trots att skärmen i LG V30 är större än den i föregångaren ska telefonens mått vara mindre detta så klart genom att kanterna runt skärmen bantats. På baksidan av LG V30 ser vi på bilderna dubbla kameror, laser och fingeravtryckssensor. Bilderna som laddats upp på Hitrecord kommer från flera av sajtens användare, men har nu raderats från sajten.

Källa

När LG skickade ut inbjudan beskrev man det uttryckligen som att just LG V30 är telefonen som ska lanseras.