Nya läckta bilder

Kan det här vara HTC M7?

Denna bild påstås föreställa HTC:s förväntade modell HTC M7.
Om bilderna inte är förfalskade ser det ut som att HTC har flyttat positionerna på sina virtuella hårdvaruknappar.
Även gränssnittet Sense 5 har fått en ny design.

Läckta bilder påstås visa hur HTC:s kommande modell M7 ser ut.

Publicerad Uppdaterad

För en tid sedan började det ryktas om att HTC är i full färd med att utveckla en ny värstingmodell: HTC M7  Denna mystiska mobiltelefon ska enligt uppgifter ha en 4,7 tums skärm med full HD-upplösning (1920 x 1080 bildpunkter) och en pixeltäthet på 468 ppi. 

Utrustad med 4G

Enhetens hjärtmuskel ska vara Qualcomms systemprocessor Snapdragon S4 Pro (modellen APQ8064) med fyra Krait-processorkärnor och grafikdelen (GPU) Adreno 320). Modellen ska också bjuda på LTE/4G.

Nu har det dykt upp bilder som påstås föreställa både HTC M7 - och det nya gränssnittet Sense 5.0. Om bilderna är äkta har HTC genomfört en del förändringar. Det egna gränssnittet Sense verkar ha fått ny layout med en något renare och enklare design.

Har flyttat på knapparna

Dessutom ser det ut som att HTC har gjort om sin tidigare design när det gäller virtuella hårdvaruknappar längst ned på skärmens framsida. Bilderna avslöjar nämligen att Mulitasking-knappen och den klassiska Hem-knappen kan ha bytt plats. Den sistnämnda finns nämligen längst ut till höger på bilder, medan Multitasking-knappen återfinns i mitten. Tillbaka-knappen ser ut att behålla sin plats längst ut till vänster.

Mobil.se påpekar att dessa äktheten när det gäller dessa bilder har ifrågasatts. Förhoppningsvis kommer vi att få veta mer om HTC M7 under Mobile World Congress, som hålls i slutet av februari.

Källa