1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lacka-det-har-ar-realmes-kommande-surfplatta
570637
Nyheter
falskt
Så ser den ut

Läcka: Det här är Realmes kommande surfplatta

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/realme-pad-1.jpg?itok=8v92T4r_', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/realme-pad-1.jpg?itok=FMBBSPoe', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/realme-pad-1.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Läcka avslöjar information om kommande surfplattan Realme Pad.

De första bilderna av vad som sägs föreställa Realmes kommande surfplatta Pad har dykt upp. Det är den kände läckaren Steve Hemmerstoffer som har publicerat bilder som bland annat avslöjar en skärm på 10,4 tum med en kamera på baksidan och en på framsidan. Det finns även ett uttag för stylus-penna som ska medfölja i paketet.

På plattans ena sida finns strömknapp tillsammans med två högtalare, och på den andra sidan finns en USB C-port och ytterligare två högtalare. Sidorna avslöjar även en volymkontroll samt en expansionsplats för ett MicroSD-minne. Måtten ska enligt uppgift vara 246.1 x 155.8 x 6.8 millimeter, med en tjocklek på 8,4 millimeter vid kameramodulen. 

Enligt en tidigare certifiering kommer den att levereras med 6 gigabyte arbetsminne, 64 gigabyte lagringsutrymme samt ett batteri på 7100 mAh.

Realme Pad påstås lanseras i oktober.

Ämnen