1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lacka-sonys-nasta-horlurar-med-true-wireless-far-ny-design
569979
Nyheter
falskt
Bild på rymmen

Läcka: Sonys nästa hörlurar med true wireless – får ny design

[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/sony-wf-1000xm4.jpg?itok=QDVoPSxz', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/sony-wf-1000xm4.jpg?itok=tl2387Yx', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/sony-wf-1000xm4.jpg', w: 950, h: 560, title: ' ' },]
Läckt bild visar ny design för Sonys kommande true wireless-hörlurar.

Den första läckta bilden av Sonys kommande helt trådlösa hörlurar med modellbeteckningen WF-1000XM4 har dykt upp. Bilden visar att Sony satsar på en delvis ny design även om de som tidigare använder färgschemat guld och matt svart. Samtidigt verkar de ha ett rundare utseende och en lite annan form för bättre passform i örat.

Den nya modellen sägs erbjuda aktiv brusreducering och upp till sex timmars användning på en laddning, med 18 timmar extra via laddning i det medföljande fodralet. Mycket tyder dessutom på att lurarna kommer att ha stöd för Ldac och därmed möjligheten att strömma högupplöst ljud via bluetooth.

Det spekuleras även i att de kommer att ha stöd för Bluetooth 5.1 samt en IP-klassificering för fuktskydd.

I våra tidigare tester har Sonys lurar varit de med allra bäst brusreducering och det gäller såväl true wireless som de större over ear-lurarna.