Annons

Spelet kan börja – ROG Phone 3 lanseras 22 juli

Läcka visar Asus ROG Phone 3 och uppgifter om Zenfone 7

Asus speltelefon fortsätter att dyka upp i förtid.

Publicerad Uppdaterad

Asus är på gång med lanseringen av sin nya speltelefon ROG Phone 3 den 22 juli, men redan nu har det läckt påstådda pressrenderingar av telefonen. Bilderna visar en slät framsida samt att telefonen är tjockare upptill och nedtill för att ha plats för dubbla högtalare (vilka givetvis blir höger och vänster när telefonen används i liggande spelläge).

Baksidan visar en trippelkamera och en usb-c-port på vänster sida.

Telefonen har dykt upp hos olika klassificeringsmyndigheter, så allting tyder på att telefonen kommer att ha 6,59 tum stor Amoled-skärm på 1080 x 2340 pixel och förhöjd skärmuppdatering, samt ett batteri på 6000 mAh med stöd för 30W snabbladdning. Bekräftat sedan tidigare är att den kommer drivas av nya Snapdragon 865 Plus.

Även ett nytt flaggskepp

Asus lanserade sin vanliga flaggskeppsmobil Zenfone 6 i maj 2019 och nu ska en uppföljare vara på gång. Zenfone 7 har liksom ROG Phone 3 börjat dyka upp hos certifieringsmyndigheter och de uppgifterna talar om bland annat 5000 mAh batteri med stöd för snabbladdning och precis som föregångaren en kameramodul som kan snurra runt och därför agerar både huvudkameror och selfiekameror baserat på läge. Zenfone 6 var något av 2019 års stora överraskning och bjöd på bra prestanda, ovanlig design och ett konkurrenskraftigt pris.  

Källa