Annons

Nya lurar från Oneplus

Läckor avslöjar mer om Oneplus Buds Pro 2

Oneplus uppges vara på gång med en ny generation Oneplus Buds Pro-lurar.

Publicerad Uppdaterad

Oneplus verkar vara på gång att lansera en uppföljare till sina lurar Oneplus Buds Pro i form av Oneplus Buds Pro 2. Nya läckor avslöjar en del specifikationer om de ännu inte tillkännagivna lurarna, bland annat att de kommer att ha samma 11 millimeter stora element som föregångaren, men att dessa kommer att kompletteras av extra element på 6 millimeter som ska hjälpa till att skapa rumsljud med hjälp av LDHC 4.0. Oneplus Buds Pro 2 kommer precis som föregångaren att ha aktiv brusreducering men den här gången upp till 45 decibel.

Batteritiden uppges ligga på 6 timmar med brusreduceringen aktiverad med ytterligare 22 timmar i fodralet. Det ska finnas stöd för både trådlös laddning och snabbladdning, där det sistnämnda ska kunna ge 10 timmars uppspelning med bara 10 minuters laddning. 

Enligt informationen ska de även ha stöd för Google Fast Pair, vilket bör underlätta anslutning och att använda dem med flera enheter.

Det finns ingen information om förmodat pris eller lansering, däremot uppges Oneplus Buds Pro 2 komma i färgerna svart, vit och en ny grön nyans.

Källa