1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lackt-information-om-galaxy-watch-active-4
570385
Nyheter
falskt
Nya tider

Läckt information om Galaxy Watch Active 4

Tidigare version av Samsung Galaxy Watch.
[{ msrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/teaser-705/public/apps.jpg?itok=hvk_x3sw', src: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/styles/retina/public/apps.jpg?itok=AbZiYus2', osrc: 'https://www.mobil.se/sites/mobil.se/files/apps.jpg', w: 2000, h: 1329, title: 'Tidigare version av Samsung Galaxy Watch. ' },]
Samsungs kommande Galaxy Watch 4 kan komma att byta mer än bara operativsystem.

Samsung har bekräftat att deras kommande Galaxy-klockor byter från Tizen OS till Googles Wear OS. Det har däremot inte sagts något om tekniska specifikationer om de kommande klockorna, men enligt en läcka kommer Galaxy Watch Active 4 att genomgå drastiska förändringar jämfört med tidigare modeller.

Samsung har tidigare använt Exynos 9110 som baserar sig på 10 nm-teknik. Enligt läckan kommer Samsung byta systemkrets till en ny som använder 5 nm-teknik, däremot är det inte sagt vilken krets som kommer att användas. Att gå från 10 nm till 5 nm skulle inte enbart förbättra prestandan utan även förbättra klockornas batteritid. Boetten lär vara tillverkad med en titanlegering och glaset byts ur mot en platt variant.

Det spekuleras i att Samsung Galaxy Watch 4 till stor del kommer att bygga på samma hårdvara som Active men precis som tidigare använda en fysisk roterande boettring.