https://www.mobil.se/nyheter/lasarfraga-vilken-ny-telefon-ser-du-mest-fram-emot
568359
Nyheter
Mobil söker svar

Läsarfråga: Vilken ny telefon ser du mest fram emot?

Trots utebliven mobilmässa är våren fortfarande lanseringssäsong, och de flesta tillverkare har något nytt på gång. Nu frågar vi er vilket telefonsläpp ni ser mest fram emot.

Av de stora tillverkarna är det Samsung som kommit längst, med säljstart för de tre modellerna Galaxy S20, S20 Plus och Galaxy S20 Ultra runt hörnet. Sony har också lanserat sin toppmodell Xperia 1 Mark II men den börjar inte säljas förrän i juni. Xiaomi har släppt toppmodellerna Mi 10 och Mi 10 Pro, men bara i Kina än så länge.

Huawei och HMD Global håller lanseringar i andra halvan av mars, och i Huaweis fall är det ingen hemlighet att det är P40-familjen det rör sig om. Asus Zenfone 7 känner vi främst till för att Qualcomm räknat upp den som en kommande modell med Snapdragon 865. Vi kan förstås också räkna med nya mobiler från Oneplus. Vad gäller Apple fortsätter envisa rykten att hävda att de kommer att släppa en billigare modell, den första sedan Iphone SE, i slutet av mars.

Är du intresserad av vikbara telefoner finns såväl Motorola Razr som Huawei Mate Xs och Samsung Galaxy Z Flip att välja bland, men då går också prislappen upp en hel del.

Nu frågar vi er, vilket mobilsläpp är ni mest nyfikna på? Skriv gärna i kommentarerna och utveckla ert svar.

Vilken kommande mobil är du mest nyfiken på?

Vilken kommande mobil är du mest nyfiken på?

Resultatvisning: 
0
568358