1
1
https://www.mobil.se/nyheter/lg-presenterar-nya-tone-free-lurar
570674
Nyheter
falskt
Tänk utanför ramarna

LG presenterar tre nya par true wireless-hörlurar

Tre nya modeller, varav två erbjuder en del nya idéer.

LG utökar sin produktserie med Tone Free-lurar, och har presenterat inte mindre än tre nya modeller.

Den enklaste modellen heter FP5 och får funktionsmässigt sägas vara standardlurarna med en batteritid på totalt 22 timmar med avslagen brusreducering om då räknar batterikapaciteten inklusive det som fodralet bidrar med.

De två andra modellerna heter FP8 och FP9 och har en sammanlagd batteritid på 24 timmar, men har också funktionen att lurarna rengörs med hjälp av ultraviolett ljus medan de laddas i fodralet.

Modellen FP8 har dessutom ett fodral som kan laddas trådlöst, samt en den ena av lurarna har vad LG kallar för en viskningsfunktion som innebär att luren kan hållas framför munnen på användaren som kan prata med låg röst i stället för att delge sitt samtal med hela omgivningen.

FP9-modellen har däremot funktionen att fodralet kan anslutas till en AUX-port på exempelvis en spelkonsol eller bilstereo, och låda fodralet fungera som en Bluetooth-dongel för lurarna som därmed kan användas med enheter som inte har Bluetooth.

Lurarna kommer att finnas i färgerna svar och vitt, och FP8 och FP9 kommer dessutom att finnas i guldfärg.

De tre modellerna av LG:s Tone Free-lurar kommer att börja säljas inom kort, men det är fortfarande okänt om de kommer att dyka upp i Sverige och det finns inga svenska priser

Ämnen