Annons

Följ med på pressvisning

Microsoft visar Surface Duo i detalj i omfattande videopresentation

Det finns få som kan presentera produkter med så mycket hjärta som de egna tillverkarna.

Publicerad Uppdaterad

Microsoft har släppt en videopresentation av sin kommande vikbara telefon Surface Duo, en presentation som ursprungligen hölls för pressen bakom stängda dörrar den 11 augusti. Här visar man själva upp telefonens speciella egenskaper, går in lite på tekniska specifikationer och hur det enligt Microsoft kommer att bli att använda telefonen.

Värt att notera är att Microsoft tillkännager att de med Surface Duo kommer att stöda uppdateringar i tre år, vilket både omfattar uppdateringar av operativsystemet samt säkerhetsuppdateringar. Det innebär att Microsoft tillsammans med Samsung och Google är de enda som erbjuder stöd i tre år, medan andra tillverkare brukar erbjuda stöd i upp till två år.

Filmen är 36 minuter lång och ger dig i detalj demonstrationer av när enheten används och vilka speciella funktioner som den unika designen ger möjligheter till.

Surface Duo släpps i USA den 10 september med en prislapp på 1399 dollar, någon information om pris och lansering här i Sverige finns ännu inte.

Källa